Fotogalerija

JacqNoise: Modul@rnice x MENT: Sintetizatorji in sinteza zvoka

*
*

Začetniška delavnica o gradnji sintetizatorjev in modularni sintezi!

Na prvi letošnji delavnici iz serije Modul@rnice se vračamo k osnovam! Pridružite se nam na dvodnevni delavnici z zvočno umetnico JacqNoise na festivalu MENT, kjer se lahko naučite spajkati sintetizator in osvežite svoje znanje o modularni sintezi.

1. DAN: Spajkanje sintetizatorja
Vas zanimajo čudni elektronski zvoki? Ste skozi leta zbirali eksotične naprave in DIY instrumente? Ali pa se želite samo naučiti spajkati? Potem je ta delavnica prava za vas – sestavite eno od 3 različnih analognih ali digitalnih samostojnih zvočil proizvajalca sintetizatorjev Error Instruments iz Amsterdama.

2. DAN: Sinteze sintetizatorjev
Ta del je namenjen vsem, ki želite eksperimentirati z elektroniko, in tistim, ki bi radi bolje razumeli, kako ustvariti improvizirane zvočne pokrajine. Govorili bomo o sintezi sintetizatorjev, kako sestavit lastni set strojne opreme in predstavili druge alternative, ki so na voljo.
V majhnih skupinah bomo iz sintetizatorjev Eurorack, ki jim imamo na Atol-u in bodo na voljo na delavnici, skupaj sestavili “patche”. Bodite pripravljeni na vznemirljivo soočenje s strojno opremo, ki proizvaja zvoke!

 

 

S podporo: