Fotogalerija

Mario Zupanov

Rosišče 💦 Oliver Torr & gabi98

*

Dobrodošli na točki maksimalne saturacije, ko se napetost v zraku končno sprosti in poleže po tleh v obliki sintetičnih kapelj. Kolektiv Nimaš Izbire in Projekt Atol v sodelovanju z revijo Šum predstavljata serijo intimnih večerov posvečenih mirnejšim in raziskujočim zvokom elektronske glasbe, ki se bodo kondenzirali v štiri “live” seanse na osmo/zi v Ljubljani. ¸

Na prvem Rosišču se premierno pri nas predstavlja Oliver Torr, češki skladatelj, oblikovalec zvoka in zvočni umetnik trenutno stanujoč v Atenah. Varovanec Shape platforme in del ekipe kultnega proizvajalca sintetizatorjev Bastl Instruments, med drugim, na zadnjih izdajah prepleta eksperimentalni sound-design s tropi avantgardnega popa, njegovi nastopi v živo pa vedno postrežejo z osvežujočim valom improvizacije. 

Za atmosfero bo z eteričnim ne-klubskim dj setom pred in po live nastopu skrbel gabi98, ustanovitelj in koordinator Nimaš Izbire kolektiva. V zadnjih letih se giblje predvsem v vodah organizacije dogodkov in promocije alternativne elektronske glasbe, v svojih dj-skih nastopih pa si prizadeva predstavljati radikalno raznolikost post-klubske kulture.

Oliver Torr
soundcloud.com/user-221041418
instagram.com/oliver_torr/

gabi98
soundcloud.com/gab198
instagram.com/gabriele_steffe/

>>>PROST VSTOP<<<
Na vhodu bomo hvaležni prostovoljnih prispevkov :3

Music Policy: ambient pop, sound design, electronica, listening music, noise, ambiental
Oblikovanje: Dorijan Šiško & Liara T’soni
Kondenzirali: Nimaš Izbire -  instagram.com/nimas_izbire
INFO/kontakt: nimas.izbire@gmail.com

Produkcija: Projekt Atol in Nimaš Izbire, v sodelovanju z revijo Šum
S podporo Ministrstva za kulturo Republike Slovenije in Gravity Network.
*
Serija dogodkov je del projekta Klima. 

˗ˏˋ ★ ˎˊ˗

 

S podporo: